Douglas en geïmpregneerde vlonders

Houten vlonderdelen zijn een ideaal materiaal om een mooi terras van te maken. Juist daarom zijn onze houten vlonderdelen bij veel klanten geliefd. Vlonderplanken zijn onder hoge keteldruk behandeld en zijn daardoor ideaal voor uw terras. Ze zijn zowel geribbeld als glad geschaafd te bestellen. Gemaakt van grenen of van naaldhout. Net wat u mooi vindt. Van Baal Tuinhout biedt u de mooiste vlonderdelen tegen een scherpe prijs.

Vlonderplanken van grenen en Larix/Douglas

Wij bieden zowel vlonderdelen van grenenhout als vlonderdelen van naaldhout (Larix/Douglas-hout) aan. Hout is een duurzaam materiaal en gaat lang mee. Zeker als het, zoals bij vlonderplanken, geïmpregneerd is. Vlonderdelen plaatst u op een rubberen ondergrond of op tegels. Zorg bij voorkeur voor zo’n 1 cm tussenruimte tussen de planken. Zo heeft u geen last van vocht en kan uw vlonder goed luchten. Een ideaal materiaal voor uw terras of balkon dus!

Gladde en geribbelde vlonderplanken

Bij ons heeft u de keuze tussen gladde en geribbelde vlonderdelen. Wist u dat er ook een praktisch verschil is tussen beide? Wat niet veel mensen weten, is dat glad geschaafde vlonderdelen juist minder glad worden. Vuil, alg en vocht kan namelijk minder makkelijk in gladde oppervlakken trekken. U spoelt het vuil zo weg van uw gladde planken. Bij geribbelde planken kost dit iets meer moeite. Daarom kunt u bij ons niet alleen kiezen voor geribbelde vlonderdelen van grenen, maar ook voor vlonderdelen met een glad oppervlak.

Goede en goedkope vlonderplanken

Vlonderplanken zijn ideaal om te gebruiken in uw tuin of op uw balkon. Ook handig is dat de vlonderplanken die wij aanbieden een lange levensduur hebben. Onze vlonderplanken zijn gemaakt van Noord- en Midden-Europese hout. Hout uit dit gebied staat bekend om zijn goede kwaliteit. Het hout kan prima tegen een stootje, wat het ideaal maakt om juist in de tuin te gebruiken. Tegelijkertijd zijn onze vlonderplanken heel voordelig geprijsd, omdat we groot inkopen. Met recht een goed koopje dus!

Van Baal Tuinhout: de specialist in tuinhout

Naast houten vlonderdelen kunt u voor nog meer producten van tuinhout bij Van Baal Tuinhout terecht. Als tuinhoutspecialist verkopen wij al jarenlang allerlei typen tuinhout aan hoveniers, bedrijven en particulieren. Zo kunt u bij ons ook houten palen, houten schermen, houten regels en diverse toebehorenen aanschaffen. Bekijk vooral het hele assortiment op onze website. Een fijn idee dat u uw producten niet bij allerlei verschillende leveranciers hoeft te halen!

Uw houten vlonderdelen thuisbezorgd

Wilt u onze houten vlonderdelen of andere producten eerst op uw gemak bekijken? Dat kan! Breng een bezoekje aan onze loods in Herveld (op de Verbindingsweg 10). Wij laten u graag ons assortiment zien. Ook thuisbezorging is geen probleem. Voor een klein bedrag bezorgen we de houten vlonderdelen graag bij u thuis.