(Aktie) schermen etc

Een mooi scherm of schutting is haast onmisbaar voor wie een eigen tuin of terras heeft. U wilt buiten natuurlijk de nodige privacy hebben. Tegelijkertijd wil het oog ook wat en moet het er wel mooi uitzien. De oplossing? Een houten scherm of schutting om uw tuin of erf af te bakenen. En dat van mooie kwaliteit hout, zodat het ook nog eens stijlvol oogt. Praktische, stevige én mooie tuinschermen en schuttingen? Precies daarvoor zit u bij Van Baal Tuinhout goed.

Een schutting naar uw wens

Iedereen heeft een eigen wens qua schutting. Kiest u bijvoorbeeld voor een rechte schutting? Of juist voor een schutting met een boog aan de bovenkant? En wilt u brede of iets smallere planken? Dikke of smalle planken? Of kiest u liever voor een zelfbouwpakket voor een schutting van RVS? Of voor tussenstukken van gaas? Bij Van Baal Tuinhout kunt u uit vele opties kiezen. Zo vindt u altijd een schutting die bij uw tuin en wensen past.

Tuinhout van goede kwaliteit

Onze schuttingen zijn van goede kwaliteit tuinhout gemaakt. We werken namelijk met geïmpregneerd grenen. Dat blijft niet alleen lang mooi en stevig, maar behoudt ook nog eens zijn kleur. Ook onder invloed van zon, wind en regen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw schutting na een paar jaar nog steeds stevig staat en mooi is.

Ons tuinhout komt voornamelijk uit Noord- en Midden-Europa en heeft een extra lange levensduur. Ook kan het prima tegen een stootje. Weer en wind zijn geen enkel probleem. Ideaal dus voor een schutting of scherm voor uw tuin! Daarnaast is het hout van zware kwaliteit. U weet dus zeker dat u uw houten schutting of scherm niet een tweede keer hoeft neer te zetten.

Een betaalbare schutting of tuinscherm

Tegelijkertijd zijn onze schuttingen en tuinschermen ook heel betaalbaar. Bij ons is tuinhout een stuk goedkoper dan bij tuincentra, omdat wij het hout in grote partijen inkopen. Daardoor bent u al voor weinig geld klaar, terwijl u toch verzekerd bent van een degelijke schutting die veel privacy biedt.

Bestel uw schutting of scherm bij Van Baal Tuinhout

Kortom, bij Van Baal Tuinhout zit u zeker goed voor een goede en vriendelijk geprijsde houten schutting of tuinscherm. Een stevige en degelijke schutting waar u nog lange tijd van kunt genieten! Ook voor onder andere palen, vlonderdelen, planken en pergola’s kunt u bij ons terecht.

Bezoek onze loods in Herveld om de schuttingen en schermen in het echt te bekijken of af te halen. U bent van harte welkom! Neem contact op via verkoop@vanbaal-herveld.nl of bekijk onze openingstijden en adres.

Of bestel uw producten in onze webshop. De bestelde producten thuisbezorgen is voor ons geen enkel probleem.