(Zweeds) rabat en overige planken

Bij veel projecten in de tuin komen planken goed van pas. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, overkapping, steiger of schutting. Heeft u plannen om aan de slag te gaan met een houten project bij u in de tuin? Dan bent u bij Van Baal Tuinhout in Herveld aan het juiste adres voor houten planken van mooie kwaliteit. Allemaal gemaakt van extra stevig tuinhout dat wel tegen een stootje kan. Zodat uw houten project mooi is én blijft.

Houten planken voor ieder tuinproject

Voor tuinprojecten is niet iedere houtsoort geschikt. Het hout krijgt namelijk heel wat te verduren. Denk aan storm, regen of juist fel zonlicht. Daarom is het belangrijk om speciaal tuinhout te gebruiken. Daarvoor zit u bij ons goed! Wij bieden de juiste houten planken voor elk project in uw tuin. Behandeld en onbehandeld hout. Grenen, Bankirai hardhout, Douglas-naaldhout en planken met een rustieke uitstraling bijvoorbeeld. Met of zonder afgeronde hoeken en afwerking.

Ook leveren wij de houten planken in meerdere maten. Zo kunt u de juiste lengte kiezen voor uw project. Ook fijn: natuurlijk kunt u de houten planken zelf in de gewenste kleur lakken of verven.

Altijd het beste tuinhout

Heeft u plannen voor een tuinverbouwing? Wilt u een schutting (laten) neerzetten? Of heeft u een goed idee voor een prachtige overkapping of een mooie schuur? Dan wilt u wel dat uw project met goed tuinhout wordt gerealiseerd. Al is het maar zodat het hout een flinke hoosbui overleeft.

Daarover hoeft u zich bij Van Baal Tuinhout geen zorgen te maken. U bent bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit tuinhout. Wij importeren ons tuinhout voornamelijk uit Noord- en Midden-Europa. Dat hout is van veel betere kwaliteit dan hout uit andere werelddelen. Ons hout is extra stevig en behoudt zijn kleur. Daardoor kunt u er jarenlang van genieten en heeft u er nauwelijks onderhoud aan.

Voordeliger dan tuincentra

Dat is nog niet alles. Bij ons vindt u de beste kwaliteit tuinhout ook nog eens tegen een lage prijs. Wij kopen het hout op in grote partijen, waardoor u bij ons een stuk voordeliger uit bent dan bij tuincentra. Zo houdt u geld over om van uw tuinproject iets echt moois te (laten) maken.

Uw houten planken bestellen bij Van Baal Tuinhout

Wilt u uw houten planken bij ons bestellen? Bekijk dan hieronder ons uitgebreide assortiment. Ook voor andere producten van tuinhout kunt u trouwens bij Van Baal Tuinhout terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van complete houten schuttingen, houten palen en tuinhout voor uw hekwerk? Van Baal Tuinhout is de plek waar u voor al uw tuinhout aan het juiste adres bent.

Bekijk onze producten in het echt in onze loods in Herveld. We hebben ruime openingstijden en staan graag voor u graag klaar. Of plaats een bestelling via onze webshop. Wij bezorgen uw bestelling ook graag bij u thuis.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via verkoop@vanbaal-herveld.nl.