Douglas en geïmpregneerde palen

Fantaseert u over een prachtige pergola in uw tuin? Een mooi hekwerk? Of misschien een stevige overkapping om op warme zomeravonden onder te zitten? Voor elk van die projecten heeft u betonnen of houten palen nodig. Uiteraard het liefst stevige palen die wel tegen een flinke storm of een heftige regenbui kunnen. Goed nieuws: die bieden we bij Van Baal Tuinhout aan. Zelfs in alle soorten en maten.

Vele soorten behandelde en onbehandelde palen

Wij bieden een groot assortiment aan palen. Zowel gemaakt van diverse soorten tuinhout als van beton. Met de vele verschillende lengtes, breedtes en typen materialen vindt u bij ons altijd een geschikte paal voor uw project. Deze palen zijn ideaal om te gebruiken voor ieder tuinproject. Ze vormen bijvoorbeeld de perfecte basis voor een stevige schutting. Ook zijn ze een prima opzet voor uw vurig gewenste overkapping en zijn ze ideaal voor een degelijk hekwerk om uw tuin.

Palen van allerlei materialen

Bij Van Baal Tuinhout vindt u niet één standaard type paal. Wij geloven namelijk in maatwerk. U heeft een idee voor uw tuinproject en zoekt daar de juiste palen bij. Daarom bieden wij u veel verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan Azobé palen met punt. Mooi voor een stijlvol hekwerk. Maar ook bieden wij vierkante palen van onbehandeld hout aan. Nog geheel naar eigen wens te lakken of verven! Maar ook grenen palen, rondgefreesde palen en zelfs sterke betonpalen kunt u in ons assortiment vinden.

Van Baal Tuinhout: voor al uw tuinhout

We kunnen ons voorstellen dat u voor uw tuinproject niet alleen palen nodig heeft. Daarom kunt u bij Van Baal Tuinhout terecht voor nog veel meer soorten producten voor uw project. Zo vindt u in ons assortiment ook:

Van Baal Tuinhout is al jarenlang specialist op het gebied van tuinhout. Al vele hoveniers, bedrijven en particulieren weten de weg naar onze loods in Herveld te vinden. En dat niet zonder reden. Wij staan bekend om onze mooie kwaliteit hout tegen een lage prijs. Ons hout komt grotendeels uit Noord- en Midden-Europa en is van stevige kwaliteit. Goed bestand tegen weer en wind dus! Dat betekent minder onderhoud en langer genieten van uw houten tuinproject.

Bestel uw betonnen en houten palen

Bent u benieuwd naar ons complete assortiment? Wij laten onze producten graag in het echt aan u zien. Kom gerust eens langs in onze loods in Herveld. Wij staan voor u klaar!

Wilt u direct een bestelling plaatsen om te laten thuisbezorgen? Ook dat kan! Bekijk ons ruime assortiment op deze pagina. Heeft u vragen? Mail dan naar verkoop@vanbaal-herveld.nl.