Plaatmateriaal

Bij Van Baal Tuinhout kunt u terecht voor houten platen. Speciaal geschikt voor uw klus buitenshuis! Voor elke tuinklus vindt u bij ons een houten plaat van de juiste dikte. En van stevige kwaliteit. Gebruik ze bijvoorbeeld om stevige meubels te maken of maak er daksystemen of muurpanelen van. Zowel meubelplaten als underlaymentplaten kunt u bij ons in diverse standaardmaten bestellen. Kunt u er vervolgens zelf mee aan de slag!

U kunt kiezen tussen een stevig houten underlayment en een meubelplaat. Verschillende diktes zijn mogelijk. Zo zijn er meubelplaten van slechts 3,6 mm dik, maar ook meubelplaten van maar liefst 18 mm dik. Daardoor kunt u in ons assortiment altijd de juiste dikte vinden.

Onze tuinhout platen zijn speciaal geschikt voor toepassingen buitenshuis. Het hout dat voor de platen is gebruikt, kan namelijk wel tegen een stootje. Een windstoot bijvoorbeeld. Maar ook een flinke regenbui weten de platen prima te doorstaan. Al helemaal als u ze zelf van een beschermende laklaag voorziet.

Houten platen om naar wens te bewerken

Onze houten platen kunt u altijd nog zelf naar wens bewerken. U heeft vast al een creatief idee in gedachten, waarbij houten platen goed van pas komen. Zo kunt u er een tafelblad uit zagen. Ook gevels of bekistingen zijn prima te maken van houten plaatmateriaal. Door de goede kwaliteit van onze houten platen bent u verzekerd van een lange levensduur. Dat betekent minder onderhoud en minder kosten. Een fijn idee!

Altijd de beste kwaliteit hout

Bij Van Baal Tuinhout hechten we grote waarde aan kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat ons hout lange tijd meegaat en dat onze klanten er tevreden over zijn. Daarom kiezen wij er bewust voor om ons hout grotendeels vanuit Noord- en Midden-Europa te laten importeren. Zo zijn we er zeker van dat we u als klant een goede kwaliteit tuinhout aanbieden met een uitstekende levensduur.

Dat geldt overigens niet alleen voor ons houten plaatmateriaal, maar ook voor al onze andere producten. 

Uw houten plaatmateriaal afhalen of bestellen

Kortom: bij Van Baal Tuinhout zit u goed voor houten platen van goede kwaliteit. En voor andere producten van tuinhout. Op één plek kunt u alles halen wat u nodig heeft voor uw tuin- of terrasklus.

Kom gerust eens langs in onze loods in Herveld. Daar kunt u alle producten in het echt bekijken. Van maandag t/m zaterdag is onze loods voor u geopend. Wilt u de producten laten thuisbezorgen? Ook prima! Wij komen de producten graag bij u langsbrengen. Geef uw wensen aan op het bestelformulier of mail naar verkoop@vanbaal-herveld.nl.