Vuren regelwerk

Bent u op zoek naar houten regels of balken? Zowel geïmpregneerde als onbewerkte regels kunt u bestellen bij Van Baal Tuinhout. Dankzij ons ruime assortiment met veel verschillende maten houten regels vindt u altijd het type regels dat u zoekt. Bijvoorbeeld ideaal voor uw vlonder of terras. Zo bent u zeker van een stevige basis.

Houten regels voor uw tuin of terras

Als u een terras aanlegt, wilt u natuurlijk een goede fundering. Niets is zo vervelend als een terras dat verzakt. Daarom is het verstandig om houten regels te gebruiken als basis voor uw terras. De houten regels vormen samen de bodem, waar u vervolgens de vlonderdelen of terrastegels op kunt leggen. Een stevige basis gegarandeerd! Zo kunt u ervan op aan dat uw terras bijvoorbeeld flinke regenbui zonder schade overleeft.

Vuren regels of geïmpregneerde regels

Bij ons kunt u kiezen tussen diverse soorten regels. We hebben standaard vuren regels en geïmpregneerde regels (gemaakt van groen hout). Geïmpregneerd hout is beter beschermd tegen vocht en houtrot. Daarom is het bij veel mensen erg geliefd voor allerlei toepassingen in de tuin of op het terras.

Beide soorten regels zijn geschaafd voor een nette afwerking. De regels zijn in verschillende maten beschikbaar. De vurenhouten regels kunt u bestellen in meerdere maten tussen 240 tot 480 mm lang. De geïmpregneerde regels zijn beschikbaar in nog meer verschillende maten, variërend van 100 tot 420 mm lang.

Bekijk ons assortiment in onze loods

Wilt u graag zien wat u koopt? Heel begrijpelijk! Dan nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom in Herveld. Onze loods aan de Verbindingsweg 10 in Herveld is 6 dagen per week voor u geopend.

Naast houten regels verkopen we nog meer producten van tuinhout. Kwalitatief tuinhout tegen een extra betaalbare prijs is waar bij om bekend staan. Daar profiteren u en uw portemonnee van mee.

Ons gehele assortiment ligt in onze loods voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan de volgende producten:

  • Houten vlonderplanken
  • Houten planken
  • Palen van hout en beton
  • Houten hekwerk

Uw houten regels laten thuisbezorgen?

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! Neem contact op met verkoop@vanbaal-herveld.nl. We helpen u graag.