Hekwerken etc

Een mooi hekwerk maakt uw tuin helemaal af. Aan de ene kant is een hekwerk ideaal om uw tuin of erf af te scheiden. Aan de andere kant staat het vaak ook nog eens heel mooi. Zeker als u kiest voor een tuinhek van kwalitatief tuinhout. Laten we daarvan bij Van Baal Tuinhout nou net een ruim assortiment hebben! Of u nu een compleet hekwerk zoekt of alleen een losse tuinpoort wilt, bij ons vindt u het betaalbare hekwerk dat u zoekt. Direct te bestellen of af te halen!

Uw houten tuinhek of tuinpoort

Veel mensen kiezen voor een mooi houten tuinhek of een tuinpoort. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Een tuinhek van tuinhout – groot of klein – is een mooie afscheiding van uw tuin. Om ook uw hekwensen waar te maken, bieden wij een ruim assortiment aan tuinhekken aan. Zoekt u een luxe toegangspoort? Een tuinhek met toog? Of wilt u enkel een tuinpoort of -deur? Kan allemaal! Bekijk op deze pagina ons volledige aanbod. Dankzij de ruime keuze slaagt u bij ons gegarandeerd.

Verschillende soorten tuinhout

U heeft de keuze tussen hekwerk van verschillende soorten tuinhout. Denk bijvoorbeeld aan mooi naaldhout (lariks) of lamel (hardhout) of grenen. Of aan onze hekken van Engelse kastanjerol vastgezet met draden. U hoeft ze alleen nog maar uit te rollen en vast te zetten en het hek staat al. Ideaal! Ook onze andere tuinhekken zijn kant-en-klaar en kunt u zo in de grond zetten.

Verder zijn een aantal van onze tuinhekken mooi afgeschaafd met ronde hoeken of zelfs voorzien van een luxe uitziende toog. Eén ding is zeker: het perfecte tuinhek voor uw tuin zit er altijd tussen.

Goedkoop houten hekwerk van stevige kwaliteit

Kenmerkend voor de producten van Van Baal Tuinhout is de lage prijs en goede kwaliteit. Wij kopen ons tuinhout groot in, waardoor u voor onze producten minder betaalt dan bij verschillende winkels en tuincentra. Tegelijkertijd bent u zeker van goede kwaliteit. Wij kiezen namelijk alleen maar voor hout dat weer en wind kan doorstaan. Het Noord- en Midden-Europese hout dat wij verkopen, staat bekend om zijn lange levensduur. U profiteert dus van een degelijk hekwerk dat lang mooi blijft.

Of maak zelf een hekwerk

Bent u een doe-het-zelver en wilt u liever uw eigen hekwerk maken? Ook geen probleem! Van Baal Tuinhout verkoopt niet alleen kant-en-klare hekwerken, maar ook veel tuinhout waarmee u zelf aan de slag kunt. Zo verkopen wij losse houten palen, houten planken en houten regels. In ons ruime assortiment vindt u altijd het juiste materiaal om uw hekontwerp te (laten) maken.

Bestel uw hekwerk bij Van Baal Tuinhout

Wilt u een mooi hekwerk om uw tuin (laten) maken? En heeft het hekwerk van Van Baal Tuinhout uw interesse gewekt? Kom langs in onze loods in Herveld om ons assortiment te bekijken (zie hier onze contactgegevens). Wij staan u graag te woord!

Direct een online bestelling plaatsen? Kan ook! Geef uw bestelling door via onze webshop. Dan kunt u de materialen zelf afhalen of bij u thuis laten bezorgen tegen een minimale vergoeding. Zo kunt u, ook als u niet in de buurt woont, snel aan de slag.