Balken en regels geïmpregneerd!

Dankzij ons ruime assortiment aan tuinhout balken kunt u al uw tuinprojecten realiseren. Van een fantastische blokhut voor de kinderen tot een nieuwe schuur. Wij bieden de beste kwaliteit tuinhout tegen een lage prijs. Welk formaat en type balken u ook zoekt, met ons ruime assortiment vindt u altijd de betaalbare balken voor uw project.

Uw houten balken snel in huis

Ons ruime assortiment aan balken van tuinhout is altijd uit voorraad leverbaar. U heeft uw gewenste balken dus binnen no time in huis. Zo kunt u snel met uw project van start gaan. We bezorgen de balken van tuinhout graag bij u thuis.

Wilt u de balken liever eerst in het echt zien? Ook dat is geen probleem. In onze loods in Herveld laten we de producten graag aan u zien. Ook kunt u de producten hier zelf afhalen. Onze loods heeft ruime openingstijden en is 6 dagen per week geopend.

Tuinhout met een langere levensduur

Kenmerkend voor al het tuinhout in ons assortiment is de extra lange levensduur. Het grootste deel van het hout in ons assortiment importeren we vanuit Noord- en Midden-Europa. Dat hout staat bekend om zijn goede kwaliteit. Daardoor hebben onze houten balken een langere levensduur, is het hout niet zomaar kapot te krijgen en blijft het ook nog eens langer mooi. Tegelijkertijd is ons tuinhout extra fijn geprijsd. Doordat we groot inkopen, profiteert u van lagere prijzen dan bij bijvoorbeeld het tuincentrum. Een mooie meevaller!

Die uitstekende prijs én kwaliteit gelden overigens niet alleen voor onze houten balken, maar ook voor de andere producten van tuinhout in ons assortiment. Bijvoorbeeld voor onze houten schuttingen, vlonderdelen, hekwerk en houten palen. Bekijk ons ruime assortiment. Van Baal Tuinhout is namelijk dé leverancier voor al uw tuinhout.

Verschillende soorten balken van tuinhout

Wij geven onze klanten graag ruime keuze. Daarom bieden wij veel verschillende soorten balken van tuinhout aan. Kiest u voor grenen of toch liever voor hardhout? Wilt u liever onbehandeld hout of hout dat al enigszins bewerkt is? De keuze is aan u. Werp een blik op ons ruimte assortiment, op onze site of in onze loods in Herveld. Bij Van Baal Tuinhout vindt u vast wat u zoekt. Zo niet, laat het ons weten. Wie weet kunnen we u alsnog helpen.

Interesse in onze balken?

Wilt u zo snel mogelijk met uw tuinproject aan de slag? Bezoek dan onze loods in Herveld om ons tuinhout te bekijken. Misschien zelfs vandaag nog. Liever thuis bezorgen? Kan ook! Bestel nu uw producten in onze webshop. Dan zorgen wij ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft.

Wilt u meer weten over ons assortiment? Stuur gerust een e-mail naar verkoop@vanbaal-herveld.nl. Wij beantwoorden uw vragen graag.